Miksi valita meidät?

Vuosikymmenien ammattitaito, laatu, toimintavarmuus ja asiakaslähtöisyys ovat avainsanamme. Valvomme rakennuskohteemme laadunvalvontaa, näin takaamme onnistuneen lopputuloksen. Lukuisat tyytyväiset asiakkaamme voivat suositella meitä.

Rakentaja-Kari Oy - Yhteystiedot, Y-tunnus ja asiakirjat - Kauppalehden Yrityshaku
Klikkaa tästä yhteydenottolomake auki tai soita numeroon 044 7800 650 Petri tai 0400 770 729 Kari.

Uudisrakentaminen

Uudisrakentaminen tarkoittaa rakennusluvanvaraista rakentamista eli uuden rakennuksen rakentamista tai olemassa olevan rakennuksen yhteyteen rakennettua uutta tilaa.

Rakentaja- Kari Oy on kokenut pientalojen uudisrakentaja. Kokemusta on kahdessa sukupolvessa useiden kymmenien pientalojen suunnittelusta ja rakentamisesta valmiiksi (avaimet käteen) ulkomaita myöten.

Uudisrakentamisessa on hyvä valita urakoitsijaksi sellainen urakoitsija, jolla on kokonaisuuden hallinnasta riittävästi kokemusta. Rakentamisessa pitää osata hahmottaa eri urakkaosuuksien oikea-aikainen tekeminen ja eri materiaalien saaminen ajoissa työmaalle. Kokemuksesta on myös hyötyä etsittäessä yhteistyökumppaneita sekä hankittaessa eri materiaaleja kohteeseen.

Rakentaja- Kari Oy, täyden palvelun rakennusliike, joka hoitaa kaikki tarvittavat urakoitsijan työnjohto- ja valvontatyöt. Olemme hoitaneet myös monia projektijohto tehtäviä.

Ongelmia, kysymyksiä - Asiantuntija vastaa

Kerro ongelmastasi - me vastaamme sinulle henkilökohtaisesti.
Laita kysymyksesi tulemaan osoitteeseen: posti@rakentaja-kari.fi

Toiminta-alueemme

Pääasiassa toimimme Uudellamaalla; Helsinki, Vantaa, Espoo, Kauniainen, Tuusula, Kerava, Järvenpää ja Sipoo.