Miksi valita meidät?

Vuosikymmenien ammattitaito, laatu, toimintavarmuus ja asiakaslähtöisyys ovat avainsanamme. Valvomme rakennuskohteemme laadunvalvontaa, näin takaamme onnistuneen lopputuloksen. Lukuisat tyytyväiset asiakkaamme voivat suositella meitä.

Rakentaja-Kari Oy - Yhteystiedot, Y-tunnus ja asiakirjat - Kauppalehden Yrityshaku
Klikkaa tästä yhteydenottolomake auki tai soita numeroon 044 7800 650 Petri tai 0400 770 729 Kari.

Salaojat, sadevesikorjaus

Salaoja, sadevesijärjestelmän korjaus. Kun havaitaan vaurioita sokkelipinnoitteissa, kellaritilojen seinien alaosissa, maanvaraisissa lattioissa sekä havaitaan kosteutta ryömintätiloissa, on syytä epäillä salaojien- ja sadevesijärjestelmien toimivuutta.
Tällöin on syytä ryhtyä heti korjaustoimenpiteisiin. Korjauksen tarve selvitetään aina ammattilaisen tekemällä kuntotutkimuksella, jolla selvitetään salaojan ja sadevesijärjestelmän sekä perustusten vedeneristyksen toimivuus.

Rakentaja- Kari Oy on erikoistunut salaoja- ja sadevesijärjestelmien, sokkeleiden vedeneristyksien korjauksiin. Oma maansiirtokalusto, vuosikymmenien kokemus, tinkimätön työmoraali takaavatkin onnistuneet salaoja- ja sadevesijärjestelmien ja perustusten vedeneristyksien vaatimat korjaukset.

Talojen perustukset on aina syytä veden eristää hyvin. - vedeneristysjärjestelmä soveltuu kellarillisten perinnetalojen, kellariseinien kuivattavaan vedeneristykseen.

Hyvin vaikeisiin olosuhteisiin, kuten voimakkaasti taloon päin viettävät rinteet, tulee kuitenkin vedeneristys tehdä hitsattavin bitumimenetelmin.

Ongelmia, kysymyksiä - Asiantuntija vastaa

Kerro ongelmastasi - me vastaamme sinulle henkilökohtaisesti.
Laita kysymyksesi tulemaan osoitteeseen: posti@rakentaja-kari.fi

Toiminta-alueemme

Pääasiassa toimimme Uudellamaalla; Helsinki, Vantaa, Espoo, Kauniainen, Tuusula, Kerava, Järvenpää ja Sipoo.